Auktoriserat rekryteringsföretag Auktoriserat bemmaningsföretag
Vinnare DI-gasellen 2019 Vinnare DI-gasellen 2018 Vinnare DI-gasellen 2017

Rekrytering

Vi sköter rekryteringen åt er

Oberoende om ni letar efter er nästa inköpare, servicetekniker eller ekonomiassistent, är vi företaget att vända sig till.

Vi är lyhörda för era behov och tillsammans kan vi skräddarsy den rekryteringsplan som bäst lämpar sig för er. Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta med rekryteringar, är lokalt förankrade med ett brett nätverk och har goda referenser.

Vi arbetar med rekryteringar utifrån ett helhetsperspektiv och brinner för att finna medarbetare som tillför ett mervärde till er verksamhet. Vår hemlighet ligger i att vi är lika lyhörda för kandidaternas önskemål som för våra kunders. Detta arbetssätt har visat sig oerhört lyckat och resulterat i att vi funnit kandidater som genom företagets utveckling även nått sina personliga mål.

Anlitar man oss för rekryteringar kan man som kund vara säker på att vi gör ett gediget arbete för att säkerställa att ni blir nöjda. Utöver att ta fram kandidatprofil, skapa annonser och nå ut med en bred marknadsföring, så arbetar vi även med headhunting via social media och vårt breda nätverk. Vi har därefter djupintervjuer, referenstagningar samt eventuella tester innan vi sammanställer en kandidatpresentation vidare till er. Vi erbjuder även ett garantiåtagande som gör att du som kund kan känna dig trygg med oss som samarbetspartner.